headermatlagningtva

Snabba och enkla rawfoodrätter

Datum: 16 juni 2016

Denna kväll föreläser rawfoodkocken Kathrin Söderberg om hur denna kost kan ge hållbar hälsa och livsenergi. Hon demonstrerar och ger smakprov på snabba och enkla rawfoodrätter som man kan göra själv därhemma.

Raw Food är en livsstil och rawfood-dessert ett nytt sätt att uppleva ”sött” på

Alla ingredienser är veganska. Man behöver inte ägg, raffinerat socker, mjöl, bakpulver, jäst, mjölk eller grädde för att göra en dessert. Perfekt för dig som söker supermaten som håller dig frisk. Här lär du dig grunderna och får uppleva hur man tillagar spännande rawfood.

Välkomna!

IMG_2362_smallFöreläsare: Kathrin Söderberg är diplomerad rawfood chef, utbildad på Creative Health Institute i Michigan, USA. Kathrin har tidigare delat med sig av sin passion för rawfood som ansvarig för det kreativa köket på Open World Café och med regelbundna workshops på Rawfoodfabriken i Stockholm. Nu bor Kathrin i Spanien och jobbar på heltid med rawfood- & yogaretreats.

När: Torsdagen den 16 juni kl. 18.30 – ca. 21
Föreläsning inkl smakprover: 100:- (ingen anmälan krävs)
Ekofik: Öppet innan föredraget och under pausen
Mer info: Kontakta oss här eller ring 0703 330814

By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree