Kvällskurser – Vegetariskt Eve’s Bistro

Vegetarisk matlagning – hälsosamt och gott!

header_evesbistro

Datum: Måndagen den 23/3, 13/4 och 11/5 2015

I dessa matlagningskurser lagar vi vegetariska rätter. Detta främst på ekologiska råvaror, varav en del från egen odling. Med dessa workhops vill vi slå ett slag för den sunda och näringsrika maten. Kött och söta kakor kan lätt ersättas av grönsaker och rawfoodkakor. Vi använder vår kreativitet, kryddor och smaklökar för att i ett glatt umgänge skapa de rätter som vi sedan avnjuter tillsammans.

Tre kvällar med tre olika teman: Rotfrukter, linser/bönor/ärtor och vilda växter. Men vi är också öppna för förslag. Sedan får ni med er recepten hem så att ni kan förgylla vardag och fest. Vi tillagar rätterna gemensamt var och en efter sina möjligheter – inga förkunskaper krävs.

Ledare: Eve Maltais, krögare och kock som driver den uppskattade Eve´s Bistro på Tomelilla golfkrog. Eve har rötter i de franska delarna av Canada och har lagat mat på såväl Cirkus Scott som Drakamöllans gårdshotell. Hon har också arbetat med de mångkulturella projektet ”Var ligger Pepparkakeland” tillsammans med musiken Jonas Jonasson och skrivit en kokbok.

När: Måndagen den 23/3, 13/4 och 11/5 2015 kl 18:30 – ca. 21 (inkl. gemensam måltid)
Plats: Ecotopia
Pris (inkl. 25% moms) inkl. vegetarisk måltid: 980:-

Begränsat antal deltagare
Sista anmälningsdag: 16 mars 2015

Kursanmälan görs i 2 steg

1. Fyll i och skicka kursanmälan så får du en bekräftelse av oss.

2. Genom att betala in avgiften till Ecotopia på Österlen bankgiro 771-1955 har du anmält dig och din plats i kursen är säkrad. När avgiften inkommit får du en betalningsbekräftelse av oss.

Några veckor innan kursstart skickar vi ut en mer detaljerad information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

* Obligatoriska fält

Ecotopia Österlens avbokningsregler Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.