Ecotopia visar & möjliggör en verklig förändring!

Mitt namn är Hanna Albihn, 23 år. Jag studerar till naturguide i Övertorneå. Under två veckor hade jag privilegiet att praktisera på Ecotopia som för mig dels blev en livsvändning, men även en stor inspiration i mitt dagliga tänk och till framtida visioner.

Att skapa en hållbar framtid är fullt möjlig visar Ecotopia med sitt helhetstänk genom hållbart bygge, självförsörjning och framförallt en medvetenhet som genomsyras i alla aspekter. Vad jag tidigt under praktiken förstod var att för att en yttre hållbar värld ska vara möjlig, krävs det att vi som individer först skapar en inre hållbar värld dvs. lever medvetna och hälsosamma liv. Vår yttre värld är en spegelbild av vad som händer inom oss och det är endast genom att möta oss själva och se vår egna storhet och vårt ansvar som människa som vi kan utveckla vår egen friska kärna i denna värld. Tillsammans kan vi sedan medskapa ett hållbart samhälle. Ecotopia lärde mig mycket om en yttre och inre hållbar värld och vad jag kan göra för att öka min medvetenhet, men framförallt, fick jag möta mig själv som individ och tog ett första steg i medskapandet av min egen hållbara framtid.

Jag kan inte uttrycka min tacksamhet nog, till platsen, de nya kunskaperna och framförallt Karin, som är en fantastisk inspiration. Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.