Det växer så att det knakar

Man hinner ju inte med naturens framfart i år (heller)… Igår hade vi storstädning i växthustunneln. Massor med självsådda physalis och tomater i djungel fick ge vika. Nu är det hög tid för storstädning i utomhusodlingen och körsbärsplockning. Gårdens första vildhallonen är redan mogna… Jordgubbar både till rawfoodtårtor och marmelader skördas fortlöpande. På fläderblommor har vi gjort saft och basilika ligger på tork i rawfoodtorken. Under biodlingskursen slungades det honung. Om det inte hade varit högsäsong då hade man tillbringat mer tid i naturen och trädgården. Sitter just nu med kalendariet för höst/vinter som skall vara klart i juli. Som sagt även på Ecotopia råder högsäsong så dagen börjar med att förbereda frukosten och slutar med att gästerna tittar på fotboll på storskärm i framtidsverkstaden. Nu har ekocaféet både öppet lördagar och söndagar så det är sjudagarsveckor som gäller. Glädjande att så många intressanta gäster hittar hit! 🙂

collageblogg20160704_2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.