Yin & Yang Yoga Retreat – med Barbara Lörincz & Lina Maliganis

Balans genom återhämtande Yin Fascial Release Yoga & Mindfulness, tillsammans med Yang Yoga & Ayurvedisk Filosofi

Early bird till 31 juli

En weekend för dig som behöver lugn, stillhet och återhämtning. För dig som behöver stressa ner, släppa taget och bara vara. Som med enkla metoder behöver få grepp om din vardag och få tiden att sakta ner. För dig som vill förhöja din energi och koppla tillbaka till din inre vitalitet! 

Välkommen till ett balanserande yoga retreat där du enbart har fokus på Dig själv. En helg där vi använder oss av yogans olika motpoler: Yin och Yang. Yin som bidrar till lugn, vila och återhämtning, där Mindfulness och stresshantering är effektiva verktyg för ditt välmående. Yang som genom Ayurvedisk filosofi och visdom hjälper oss att hitta den hälsosamma vägen utanför yogamattan. Genom mjuka flöden genom Hatha och Vinyasa, samt dynamisk fascial yoga, lär vi känna våra behov och hittar lekfullheten, kreativiteten och vår inre styrka. Vi hittar kontakten med det grundade elementet, lugnet och närvaron i oss. Genom att kombinera dessa båda och bli medveten om våra obalanser, får vi möjlighet att skapa harmoni i vårt sinne, vår kropp, och i vårt liv. 

När vi har balans mellan Yin och Yang uppstår harmoni, i vårt sinne, kropp och liv. Då livet är dynamiskt uppstår ibland obalanser och den ena kraften dominerar för mycket. Ett exempel är att vi lever i ett överaktivt samhälle där Yang dominerar och kan leda till utbrändhet och stress. Lika väl kan Yin ta över och medföra passivitet och depression. Därför är det viktigt att vi lär oss använda dessa krafter och hitta balansen mellan dem. Yin och Yang är ständigt i rörelse och existerar inte utan varandra. Retreatet erbjuder dig verktyg du kan ta med dig i vardagen. 

Gå bortom vardagens prestation och krav. Tillåt dig att släppa alla måsten och våga stänga av mobilen under helgen. Fyll på dig själv med näringsrik mat och hälsosam yoga. Njut av naturens helande effekter i det fantastiska Österlen. Ge dig själv en helg av djup återhämtning och vila. Öka din medvetenhet och närvaro. Stanna i hjärtat och hitta din fulla potential. Öppna upp för den förändring du längtar efter. 

Vad du får med dig:

 • Yin & Yang Yoga
 • Meditation
 • Andningsövningar
 • Fascial Release med tennisbollar
 • Ayurveda
 • Förståelse för balansering av Yin & Yang
 • Stresshanteringsverktyg/Mindfulness
 • Självreflektion genom övningar
 • Mindful walking i naturen
 • Uppleva tystnaden
 • Beröringens kraft i Restorative/Aroma Touch
 • Chakra Yoga

Praktisk information:

 • Lärare: Barbara Lörincz & Lina Maliganis – Studio Frid Malmö
 • Datum: 18-20 Oktober 2019
 • Checka in/ut: Fredag kl: 16.00 – Söndag kl: 16.00.
 • Plats: Ecotopia Österlen
 • Boende: Övernattning i ekostugor och jordbruksfastighet.
 • Kost: Helpension: Frukost, lunch, middag och fika. Lokalproducerad & ekologisk vegetarisk eller vegansk.
 • Pris: 3995 kr  Early bird till 31 juli 3695:-

Presentation av lärarna:

Barbara Lörincz har många års erfarenhet inom olika slags yogaformer. De senaste 5 åren har hon utbildat sig i Fascial Yin Yoga hos internationella yoga läraren Beta Lisboa. Erhåller ett kvalificerat diplom med 500 timmars Yin Fascial Yoga Lärarutbildning med Beta Lisboa School och auktoriserad hos International Yoga Alliance med egen skola Yoga Yinasa School.

I hennes träning ingår Myofasialrelease, Mindfulness, Fascial Yinyoga och dynamisk Yang Faisal Yoga. Barbara är också svensk massage terapeut även har en grund utbildning i klassik Yoga och Meditation.

Barbara har lång erfarenhet av socialt arbete och undervisning genom drama pedagogik och yoga. Under sju år i Peru arbetade hon med Forum Theatre och yoga riktade till socialt utsatta människor, både barn och vuxna. Denna erfarenhet kombinerad med terapeutisk Yinyoga, skapar förmågan att förstå de unika behoven hos varje deltagare i en yogaklass. Hennes ambition är att vi ska uppnå den djupaste möjliga kontakten med vårt inre sanna jag. Barbara Lörincz, håller flera olika slags klasser, workshops och utbildningar inom Yinyoga på Studio Frid, Malmö. Varje klass är unik med utformningen av olika delar av Yinyoga, Flow, Terapeutisk Yinyoga, Yin/Yang yoga, Mindfulness och Myofasialrelease.

Barbara är delägare och Verksamhetschef på Studio Frid.

Lina Maliganisär utbildad i Ayur Yoga år 2015 för Wivi-Anne Nyberg. En yogaform som utgår från Hatha, den traditionella och äldsta formen, tillsammans med den medicinska läran Ayurveda. 

Ayur Yogan erbjuder klasser med utgångspunkt att vara i hjärtat och därmed öppna upp för att vara mer av dig själv. Klasserna bygger även ofta på olika tema, där Ayurvedans element tar stort uttryck. Syftet med Ayur Yoga är att ge varje individ en möjlighet att bejaka sig själv genom livets alla aspekter.

Lina har även gått kortare tillskott till sin utbildning såsom Vinyasa, Chakra-lära, Aroma Touch, samt energibalansering och personligt självledarskap. Hon är även i full gång med sin utbildning Ayurvedisk Hälsorådgivare och förväntas vara klar mars 2020.

Lina brinner för att skapa hög energi med glädje och lättsamhet på sina klasser, vilket uppskattas mycket av yogisar! Hon är en populär lärare på Studio Frid och driver även parkyoga i Malmö under Yogakollektivet. 

Anmäl dig här!