ParRetreat – Det innerliga mötet

Perfekt julklapp Datum: 29 november – 1 december 2019                             

Längtar du efter att möta din partner i djup närvaro och kärlek? Denna helg är till för dig och din älskade, för er att komma närmare och djupare in i er själva och på så sätt djupare in i mötet med varandra.

En helg där ni kan få uppleva och lära er tekniker om hur ni i mötet med varandra kan läka och frigöras i förenande kärlek. Vi skapar en trygg grund för dig att våga närma dig dig själv, öppna upp uttryckta och outtryckta delar av dig och tillåta dig att stå i det med din partner.

Helgen handlar om att ta emot dig själv och din älskade så som ni är, inte så som du kanske önskar att det vore. Det innebär att möta de delar som du tycker om hos dig och även tillåta dig att se och uppleva dina rädslor. En del av våra rädslor, tabuer och inlärda begränsningar känner vi till, medan andra bor i det undermedvetna. Våra rädslor och undertryckta delar pyser ut i vardagen om vi inte mött dem, tagit ut dem till ljuset och gett dem omvårdnad och kärlek.

Vårt bagage som ligger i det undermedvetna hindrar oss många gånger för att uppnå vår största önskan om att mötas i djup kärlek. Istället triggas vi av varandra och vågar inte riktigt visa oss själva och vara sanna fullt ut i vår relation.

I oss finns samtidigt den medvetna delen som är i kontakt med kärleken, längtan och viljan att mötas. Önskan att visa vem vi är och bli accepterade och älskade för allt vi är. Inte bara det som kan anses som bra.

Exempel på vad vi kommer göra:

Tantriska meditationer från olika läror
Transformerande andningstekniker
Ljud/mantra för inre uppöppnande
Ljudresor med gong & shamantrumma
Rörelse, frigörelse och gränssättning
Inkännande beröring och närhet
Delning genom verbal och icke verbala samtal

Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson, Helhetsakademin kommer att guida er igenom helgen med tekniker hämtade från olika läror. Deras grund är den tantriska yogaformen Kundaliniyoga där flera av rörelserna, andningsteknikerna, parmeditationerna och ljud/mantran är hämtade. Även andra tantriska meditationer förekommer, så som oshos starkt transformerande meditationer. Inre ljud och yttre ljud från gong, shamansk och afrikansk trumma kommer bjudas in. Vi kommer beröra och skapa fysisk kontakt och samtal mellan paren.

Helgen är för dig och din älskade. Ni kommer enbart att arbeta med varandra och fördjupa er kontakt.

Hjärtligt välkomna!

Datum: 29 november- 1 december 2019
Tid: Ankomst fredag kl 18.00, hemresa söndag 18.00
Plats: Ecotopia, Österlen
Arrangör: Helhetsakademin, Helsingborg
Pris: 7 000 kr per par
(inklusive retreat, vegetarisk kost och boende i dubbelrum)
Max 7 par

Anmäl er här!