Höstretreat med Livets Yoga

Öppna dina sinnen

Efter en lång härlig sommar med sol, värme och många intryck, ger hösten oss möjlighet att finna ro med mindre aktivitet, kortare dagar och inåtblickande för reflektion. Bjud in dig själv till en hösthelg med egentid där du får utrymme att bejaka dina sinnen till fullo!

Genom yoga och övningar utforskar vi hur vi kan uppleva våra respektive sinnens närvaro och klarhet. Vår upplevelse är att när vi kopplar bort stimulantia och intryck utifrån har vi lättare att öppna upp våra sinnen. När vi dessutom ger fokus åt ett sinne i taget, kan vi tydligt märka hur det sinnet stärks och sådant vi ofta annars tar för givet kan vi ge vår fulla uppmärksamhet åt – och genom det eventuellt se på med nya ögon

Helgen bjuder på en djupdykning in i dig själv med hjälp av olika verktyg:

Yogans förmåga att få kontakt in till ditt inre:

Ayur Yogan – den mer fysiska yogan kombineras med den mer återhämtande Yin Yogan

• mantrasångens påverkan
• musikens vibration
• stillhet i meditation
• energi i rörelse
• beröring och kontakt
• delningar i gemenskap

Vi bor på Ecotopia på vackra Österlen. Här har vi närheten till naturens stöd. Utforska hur du med lätthet kan ta emot det lugn och den kraft som naturen bär. I helgen ingår två övernattningar på Ecotopia, kursinnehåll, frukost, lunch, middag samt fika och te under dagen (vegetarisk kost).

Livets Yoga är ett samarbete mellan Wivi-Anne Nyberg och Alexandra Maliganis, mor och dotter. Det började 2017 med deras gemensamma yogaretreat på Bali. Förutom återkommande yogaretreat i Bali, anordnar de workshops och retreat i Sverige. Samarbetet mellan de två ger en balanserad guidning som är både erfarenhetsbaserad och nytänkande.

Lärare
Wivi-Anne Nyberg
Alexandra Maliganis

Praktisk Information
Datum: 8-10 november 2019
Plats: Ecotopia på Österlen
Tid: ankomst fredag kl 16, avfärd söndag kl 16
Pris: 3 995:-
Minimiantal: 10 pers
Max antal: 22 pers
Arrangör: Helhetsakademin i Helsingborg

>>Boka här!<<