Hälsoretreat

En retreat med yoga och meditation, rawfood vegansk mat och utbildning samt vandringar på vackraste Österlen

med rawfoodkocken och författaren Erica Palmcrantz Aziz och Sam Aziz

Datum: 8-12 augusti 2019

Avsluta sommaren och bjud in hösten med klara intentioner med Sam, Erica och Hanna. De visar kraften i synergin med raw food, yoga och vandring och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande och hälsosamt liv in i din vardag. Raw food, yoga och vandring samverkar på ett sätt som får dig att landa mer och mer i dig själv.

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av sin passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Så här säger några deltagare om Erica:

Erica delade frikostigt och generöst med sig av både sina stora kunskaper om den raw maten och livsstilen men också av sig själv och sitt varma hjärta. För mig var det lika mycket en själslig inre resa som en utbildning i kost och näring

Erica sprider kunskap med ödmjukhet och delar med sig av sina erfarenheter på ett inspirerande sätt. Hon skapar glädje och stödjer andra att växa.

Sam Aziz förgyller dina dagar med yoga – vinyasa, yin och meditation. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter. För att läsa mer om raw food besök Ericas hemsidan

Med Hanna som naturvägledare genom Österlens vackra landskap möter du både naturen och dig själv. I sin samverkan med naturen visar Hanna dig vägen till enhet och balans liksom att utifrån medveten närvaro komma i kontakt med sin inre kärna.

Alla är hjärtligt välkomna med eller utan förkunskaper!

Ledare: Erica Palmcrantz Aziz har gett raw food ett ansikte i Sverige, genom boken ”Raw Food på svenska” som lanserades i september 2008. Med lekfullhet, kreativitet och fantastiska råvaror inspirerar hon människor att introducera raw food i sina liv. Raw food är för Erica en stor passion och hon lever med raw food, som inte bara är en kost utan en medveten livsstil. Hon har stor kunskap inom ämnet som hon på ett roligt, lättförståeligt sätt delar med sig av. Alla kan hitta sitt sätt att leva med raw food! Go raw – your way. Läs gärna mer om Erica på hemsidan

Yogalärare: Sam Aziz, yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd! Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Här kan du läsa mer om Sam

Naturguide: Hanna Albihn var även aktiv på hälsoretreaten 2018. Hennes yrkesutbildning i Tornedalen med guideperspektivet i fokus har lagt grunden till hur hennes naturvandringar utvecklas och genomförs professionellt. Tidigare arbetade hon inom turistbranschen i Frankrike, Spanien och Norge. Hanna arbetade även på en farm i Frankrike. Då kom hon i kontakt med odling, växter och djur vilket gav henne den baskunskap om livet och den självkännedom som hon alltid hade sökt. Den starkaste och lärorikaste upplevelsen i hennes liv var dock när hon under 32 dagar själv vandrade den spanska pilgrimsleden till Santiago de Compostela.

As part of the journey of knowing who we are, we might have to clearout
past habits and cherish our body temple.

Datum: 8-12 augusti 2019
Tid: Ankomst torsdag kl 14.00, hemresa måndag 14.00 (efter lunch)
Plats: Ecotopia på Österlen
Kostnad (inkl 25% moms): Early Bird-pris 4400:- t.o.m. den 31 mars 2019. Ord. Pris 4950:- Priset inkluderar alla måltider rawfood/vegan, vandringar enligt schema, utbildning samt övernattning i ekostugor i delat 2/4 bäddsrum.
Betalningsmodus: Anmälningsavgift 1500:- Resterande belopp faktureras en månad innan retreaten börjar.